Hopp til innhold

Slik vil du bo i Trondheims fineste leieboliger:

Lyst, moderne og romslig med egen balkong

Nyt morgenkaffen på balkongen med utsikt mot Nidarosdomen eller Nidelva. Nå kan vi fortelle mer om hvordan det blir å bo i Ola Frosts veg 5.

I løpet av august/september 2024 vil 116 nye utleieboliger stå ferdig på Tempe. Prosjektsjef Audun Husdal Pedersen i Frost Eiendom forteller at alle leilighetene får egen balkong.

– De fleste balkongene blir litt inntrukket i bygget, slik at de blir gode å møblere og oppholde seg på. De store balkongene gjør også noe med opplevelsen av romslighet i selve leiligheten.

Her vil du få god utsikt over Trondheim – uansett himmelretning.

– På toppen kan de som bor nordvendt se helt til fjorden. Men andre vil også kunne ta morgenkaffen med flott utsikt til Nidelven og de andre områdene rundt, sier han.

God standard i leilighetene

Prosjektsjef Audun Husdal Pedersen 

Selve leilighetene får moderne løsninger med veldig god kvalitet på interiøret. Kjøkken, bad og garderobe vil det være HTH som leverer.

– På kjøkkenet blir hvitevarene integrerte – og i alle leilighetene blir det satt inn kjøleskap, stekeovn, platetopp, samt oppvaskmaskin. På kjøkkenet kommer også en arbeidsbenk med en lys benkeplate i steinkompositt som blir god å lage mat på. Flislagte bad gir også et moderne og rent uttrykk, forteller Husdal Pedersen.

I alle leilighetene vil det bli godt og varmt å oppholde seg med vannbåren varme i golvet. Det gir stabil oppvarming og god komfort.

– Du trenger nok ikke ullsokker her, det blir i så fall bare for kosens skyld. Med varme i golvet slipper vi også å ha inn radiatorer, som tar mye plass, sier Husdal Pedersen.

Stilrent design

Selve leilighetene får et moderne og helhetlig uttrykk. Fargepaletten består av varme grånyanser, men også beige og lyse bruntoner.

– Vi er opptatt av at farger og materialer skal stå godt til hverandre. Alt av interiør vil passe sammen med golv og vegger, og vi har lagt oss på en designstil vi tror de fleste vil like, sier Husdal Pedersen.

Kjøkken

En annen ting prosjektsjefen vil trekke fram, er alt dagslyset leilighetene vil slippe inn.

– Vi setter inn store vinduer som gir godt lysinslipp, men også god utsikt. Vinduene på stua vil gå helt fra golvet og 2,4 meter opp. Det blir også veldig god høyde i leilighetene, med nesten 2,7 meter til taket, sier han.

Løsninger og husleiepriser

I bygget kommer 116 helt nye og moderne utleieboliger – som 1-roms, 2-roms, 3-roms og 5-roms leiligheter.

2-roms og 3-roms leilighetene har flere planløsninger, men vi viser her frem én løsning for hver leilighetstype. Husleia vil også variere noe for de samme leilighetstypene.

Internett er inkludert i alle leiligheter. Så må du betale for strøm, oppvarming og varmtvann etter ditt forbruk.

Her er leilighetene du kan leie i Ola Frosts veg 5:

1-ROMS BOLIGER

16 stk. 1-roms boliger på 21,5 kvm. I tillegg har du balkong på 5 kvm og en privat bod i kjelleren på 2,5 kvm. Husleia for 1-roms er satt til 8400–8800 kroner.

2-ROMS BOLIGER


52 stk. 2-roms boliger
på 37–45 kvm i fire ulike planløsninger. I tillegg har du en balkong på ca. 11 kvm og bod i kjeller på 2,5 kvm. Husleia for 2-roms er satt til 12 600–14 000 kroner.

3-ROMS BOLIGER


44 stk. 3-roms boliger
på 49–50 kvm i to forskjellige planløsninger. Her vil du ha balkong på to sider av bygget, ca. 21 kvm. I tillegg får du bod i kjeller på 5 kvm. Husleia for 3-roms er satt til 14 500–16 000 kroner.

5-ROMS BOLIGER


4 stk. 5-roms boliger
på 95 kvm med to bad. Leilighetene vil ligge i hver sin etasje i byggets fire øverste etasjer (14-17. etasje). Her vil du ha balkong på to sider av bygget på 32 kvm. I tillegg har du en bod i kjeller på 5 kvm. Boligen vil egne seg godt til studenter. Husleia for 5-roms er satt til 26 000–28 000 kroner.

Finn leiligheten perfekt for deg

I boligvelgeren finner du alle leilighetene vi har ledig. Her kan du klikke deg inn og se på leilighetene og få infoen du trenger. Du kan se antall rom, boligstørrelse, utforming, hvor i bygget leiligheten ligger og hvor mye du må betale i husleie. Det er også mulig å «vandre» rundt, og få opp hvilke mål vegger og andre flater har.

Når du har funnet leiligheten du ønsker, så sender du oss en søknad. Dessverre kan vi ikke ta imot deg på fysisk visning mens bygget er under oppføring. I stedet kan du komme på et visningsmøte og se bilder og film fra leilighetene. Dette kan være et fysisk eller digitalt møte.

I Frost er vi opptatt av å lage gode bomiljø. Derfor tar vi alltid en liten prat eller sjekk med søkere, slik at vi blir litt kjente. Det er alltid fint om du har referanser vi kan kontakte.

1. september er datoen du kan merke av i kalenderen først som sist. Dette blir innflyttingsdatoen. Men, det kan være mulig å flytte inn allerede 15. august. Endelig dato vet vi i juni. Vi kommer til å holde deg oppdatert om innflyttingen.

Boligvelger for Ola Frosts veg 5 Les mer om Ola Frosts veg 5