Hopp til innhold
Foto: Spennarmering AS v/ Jim Rune Krogstad

Slik vil du bo i Trondheims fineste leieboliger:

Lyst, moderne og romslig med egen balkong

Nyt morgenkaffen på balkongen med utsikt mot Nidarosdomen eller Nidelva. Nå kan vi fortelle mer om hvordan det blir å bo i Ola Frosts veg 5.

I løpet av andre halvdel av 2024 vil 116 nye utleieboliger stå ferdig på Tempe. Prosjektsjef Audun Husdal Pedersen i Frost Eiendom forteller at alle leilighetene får egen balkong.

– De fleste balkongene blir litt inntrukket i bygget, slik at de blir gode å møblere og oppholde seg på. De store balkongene gjør også noe med opplevelsen av romslighet i selve leiligheten.

Her vil du få god utsikt over Trondheim – uansett himmelretning.

– På toppen kan de som bor nordvendt se helt til fjorden. Men andre vil også kunne ta morgenkaffen med flott utsikt til Nidelven og de andre områdene rundt, sier han.

God standard i leilighetene

Prosjektsjef Audun Husdal Pedersen 

Selve leilighetene får moderne løsninger med veldig god kvalitet på interiøret. Kjøkken, bad og garderobe vil det være HTH som leverer.

– På kjøkkenet blir hvitevarene integrerte – og i alle leilighetene blir det satt inn kjøleskap, stekeovn, platetopp, samtoppvaskmaskin. På kjøkkenet kommer også en arbeidsbenk med en lys benkeplate i steinkompositt som blir god å lage mat på. Flislagte bad gir også et moderne og rent uttrykk, forteller Husdal Pedersen.

I alle leilighetene vil det bli godt og varmt å oppholde seg med vannbåren varme i golvet. Det gir stabil oppvarming og god komfort.

– Du trenger nok ikke ullsokker her, det blir i så fall bare for kosens skyld. Med varme i golvet slipper vi også å ha inn radiatorer, som tar mye plass, sier Husdal Pedersen.

Stilrent design

Selve leilighetene vil få et moderne og helhetlig uttrykk. Fargepaletten består av varme grånyanser, men også beige og lyse bruntoner.

– Vi er opptatt av at farger og materialer skal stå godt til hverandre. Alt av interiør vil passe sammen med golv og vegger, og vi har lagt oss på en designstil vi tror de fleste vil like. Vi gleder oss til å snart kunne vise fram hvordan det blir, sier Husdal Pedersen.

Inspirasjons moodboard

En annen ting prosjektsjefen vil trekke fram, er alt dagslyset leilighetene vil slippe inn.

– Vi setter inn store vinduer som gir godt lysinslipp, men også god utsikt. Vinduene på stua vil gå helt fra golvet og 2,4 meter opp. Det blir også veldig god høyde i leilighetene, med nesten 2,7 meter til taket, sier han.

Det er ventet at 3D-skisser som viser løsningene for de ulike leilighetene blir presentert tidlig i 2024.

Hovedfoto: Spennarmering v/ Jim Rune Krogstad

Meld din interesse her

Navn
Meld interesse