Hopp til innhold

Si hallo til din nye bolig.
Si hei til en ny venn.

Nå kan du straks leie en helt ny og moderne leilighet i Ola Frosts veg 5 på Tempe. Vi har 114 leieboliger som kommer i ulike størrelser. Velg mellom 1-roms, 2-roms, 3-roms og 5-roms leiligheter. Alle holder god standard med gulvvarme, flislagte bad, kjøkken med hvitevarer og din egen balkong. 

Vi lager også en ny park og en kafé hvor du kan møte naboen til en hyggelig prat. Så kan du både bo – og leve mer på Tempe.


Er du klar for å miste bakkekontakten?

I Ola Frosts veg 5 kan du leie bolig høyt i sky på Tempe. Her lander 17 etasjer med topp moderne leiligheter med alt du trenger for å bo godt – kanskje kiler det litt ekstra i magen av tanken på din egen balkong?

Vi gjør det også enkelt å få besøk og ordner med en egen gjesteleilighet som dere kan leie. Kom ned på jorda igjen i vårt nye serveringssted i 1. etasje hvor du kan nyte en kaffe eller en matbit. I bydelsparken rett utenfor døra kan du trene, leke eller slå av en prat med naboen.

Velkommen til et fyrtårn for det gode liv i byen.
Velkommen til Ola Frosts veg 5.


Et byliv du vil elske

Tempe ligger tre kilometer sør for Trondheim sentrum, ved Lerkendal og Sluppen.

Bydelen har gode bussforbindelser, med metrolinje inn til byen og mange bussavganger nesten hele døgnet. 

I Ola Frosts veg 5 bor du sentralt med kort vei til det meste og det er svært gode sykkelveier og kollektivforbindeler i nesten alle retninger. Du har med andre ord kort vei til de fleste studiestedene og arbeidsplassene i Trondheim.

Hva med å hoppe på en elsparkesykkel for en tur ut på konsert eller kino? Eller bestille takeaway for en digg innekveld i sofaen? Begge deler er null stress her.

Like ved finner du også Nidelva og gode turmuligheter når du vil trekke litt frisk luft eller ta en joggetur.


Tempe er i endring.
Blir du med?

Frost Eiendoms første blokker på Tempe sto ferdig på 1990-tallet. Bydelen har i dag eget butikksenter, mange arbeidsplasser, samt offentlige tjenestetilbud som barnehage og helse- og velferdssenter.

Fra 2022 til 2032 er Tempe/Sorgenfri en av to bydeler i Trondheim kommunes områdesatsing. Det betyr at Tempe-området skal utvikles til å bli et enda bedre sted å bo. Frost Eiendom engasjerer seg i områdeløftet og ønsker å bidra til at det skjer enda mer her – til glede for alle.


Bo bedre med Frost Mer

Frost Mer er for deg som vil oppleve mer, som vil være mer aktiv og som vil dele mer – både ting og øyeblikk.

Som beboer hos oss får du tilgang til Frost Mer i Heime-appen, hvor du holder oversikt over alt som skjer av aktiviteter og arrangementer, hvilke tjenester du kan leie og utstyr du kan låne. Her kan du også spørre naboen om hjelp.

Alle kan legge inn ting i Frost Mer, og bidra til at det skjer masse her. For når vi deler, får vi alle tilgang på mer.


Boligvelger for Ola Frosts veg 5 Slik blir leilighetene