Hopp til innhold

Leiligheter hvor du kan bo bekymringsfritt

Frost Eiendom er Trondheims største private utleier med over 850 sentrumsnære leiligheter i tre forskjellige bydeler. Flytter du inn hos oss, kan du være sikker på at ting er i orden og at vi står på for at du skal trives.

Alle våre leiligheter blir lagt ut på finn.no.

Ventelister

Du kan sette deg på venteliste for leilighet i Frostgården i Innherredsveien 1C og i Nærbyen 24/7 i Sorgenfriveien 30/32. Søk på leiligheten du ønsker, så hører du fra oss når vi har noe ledig.

I Ola Frosts veg på Tempe har vi ikke venteliste, følg med på finn.no for ledige leiligheter. Her arrangerer vi visninger når vi har ledige leiligheter.

Vi er opptatt av å lage gode bomiljø for alle. Du skal trives og føle deg trygg i våre boliger og boområder. Derfor ønsker vi å bli litt kjent med alle som vil leie av oss. Det er veldig fint om du har har referanser vi kan kontakte.

Se hvilke leiligheter vi har ledige nå – oversikten er alltid oppdatert. Kommer det ikke opp noen leiligheter i denne oversikten, så er alt utleid for øyeblikket.

Lykke til i boligjakten!

Nærbyen 24/7

Sorgenfri

Nærbyen 24/7 er et urbant og sosialt sted å bo cirka to kilometer sør for Trondheim sentrum. Bydelen Sorgenfri ligger rett øst for Tempe og begge områdene er i stor utvikling. Her vil det komme enda flere trivelige byrom og mer aktivitet de neste årene.

I 2020-2021 sto våre boliger i Nærbyen 24/7 ferdig. I Nærbyen bor du i et boligkonsept kalt co-living. Du har din egen leilighet med alt du trenger, samt tilgang på en rekke fellesrom. Blant annet et kontorfellesskap, spillrom, kinosal og kjøkken med spisestue.

Les mer om Nærbyen

Ola Frosts veg 1-5

Tempe

Ola Frosts veg finner du cirka to kilometer sør for Trondheim sentrum i bydelen Tempe. Her har du kort vei til mange store arbeidsplasser og studiesteder, men også Nidelva og naturen. 

I 2024 vil den femte boligblokka vår på Tempe stå ferdig. Du kan da velge mellom 617 utleieboliger i forskjellige størrelser, fra 1-roms til 5-roms. 

På Tempe er det lett å være aktiv og sosial. Sommeren 2024 er vår nye park klar til bruk med sitteplasser, lekeapparater og treningsområder. Du kan også benytte deg av flere deltjenester. Skal du arrangere et selskap, kan du låne vår fellesleilighet helt gratis. Vi har også en gjesteleilighet du kan leie til ditt besøk.

Les mer om Ola Frosts veg

Frostgården

Innherredsveien 1C

I Frostgården i Innherredsveien 1C vil du bo i en pulserende og urban del av Trondheim. Her er du bare en kort spasertur unna Midtbyen, Bakklandet, Nedre Elvehavn og Solsiden. Dette er et perfekt sted å bo hvis du er glad i uteliv, mat, shopping, kino, festivaler og trening – her er utvalget helt suverent!

Men du har ikke bare bylivet og alt med åpningstider som nabo, i tillegg bor du ikke langt unna noen av Trondheims største severdigheter. Både Nidarosdomen, Lykkens portal på Bakklandet og Festningen er en liten søndagstur unna.

Les mer om Frostgården
Ledige leiligheter Kontakt oss