Hopp til innhold

SE VÅRE BOLIGER FOR UTLEIE

Frost Eiendom er en anerkjent, profesjonell gårdeier og Trondheims største private boligutleier med nær 1500 beboere fordelt på 750 enheter. I tillegg har vi 20.000 kvm kontor- og næringslokaler. 

Nærbyen 24/7

Sorgenfriveien 30 og 32, 7031 Trondheim

Lei din egen leilighet sentralt på Sorgenfri, og få tilgang på en rekke tilbud og aktiviteter rett utenfor dørstokken. I våre moderne leilighetsbygg er det enkelt å være alene når du vil og sosial når det passer deg. Alle leiligheter har eget kjøkken og bad. Co-workingspace, kjøkken med plass til 12, filmrom og treningspark er bare noe av det som er inkludert i husleien i Trondheims første co-living-konsept. Velkommen!

Mer informasjon

Tempe

Ola Frosts veg 1-4, 7031 Trondheim

Ola Frosts veg ligger ca. to km sør for sentrum, på Tempe, og består av fire eiendommer med til sammen 501 leieleiligheter. Her finnes boliger for alle, uansett fase i livet. Enslige, par, med og uten barn, unge og eldre gjør dette til et mangfoldig og rikt nabolag. Eiendommene har et stort, koselig, felles uteområde med benker og vakker beplantning. Dagligvare, apotek, frisør og gode bussforbindelser til sentrum sørger for at du lever nære mye av det som er viktig i hverdagen. St. Olavs Hospital, NTNU og Lerkendal Stadion ligger også i gangavstand.

Mer informasjon

Frostgården

Innherredsveien 1C, 7014 Trondheim

Frostgården ligger i Innherredsveien 1C, nær Nedre Elvehavn og Solsiden, en av Trondheims mest urbane og pulserende bydeler. Her har du severdigheter som Nidarosdomen, parker, shopping, kulturtilbud og kaféer og barer like utenfor døren. Leilighetene er midt i blinken for unge par, alle som jobber i sentrum og studenter som elsker byliv.

Mer informasjon
INTERESSERT I Å LEIE? Se leiligheter