Hopp til innhold

FROSTGÅRDEN I INNHERREDSVEIEN 1c

I Frostgården i Innherredsveien 1C vil du bo i en pulserende og urban del av Trondheim. Her er du bare en kort spasertur unna Midtbyen, Bakklandet, Nedre Elvehavn og Solsiden. Dette er et perfekt sted å bo hvis du er glad i uteliv, mat, shopping, kino, festivaler og trening – her er utvalget helt suverent!

Men du har ikke bare bylivet og alt med åpningstider som nabo, i tillegg bor du ikke langt unna noen av Trondheims største severdigheter. Både Nidarosdomen, Lykkens portal på Bakklandet og Festningen er en liten søndagstur unna.

I området er det også svært gode kollektivtilbud med buss og tog. Så kan du enkelt reise til studiestedet eller arbeidsplassen. Men også komme deg raskt til marka, sentralstasjonen eller flyplassen. 

Leilighetene i Frostgården i Innherredsveien 1C passer for unge par, deg som jobber i sentrum, eller er student og vil ta del i alt som skjer i Norges beste studieby.

Leilighetstyper i Frostgården

I Frostgården finner du 1-roms og 2-roms leiligheter som er perfekte for aleneboende eller par. Leilighetene er romslige, lyse og moderne med svært sentral beliggenhet i sentrum av Trondheim.

1-roms i Innherredsvegen

Størrelse 1-roms: ca 30 kvm. Pris fra kr. 9700,- + strøm.

Leilighetene ligger i Frostgården, rett ved siden av byens mest populære bydeler, Nedre Elvehavn. De rommer gang, bad, stue med kjøkken og har egen balkong. Badet har varmekabler og veggene er holdt i lyse, tidløse farger. Heis gjør tilgangen til leiligheten enkel. Kabel-TV og internett 50/50 mbit/s (Get) er inkludert i husleien

 

2-roms i Innherredsvegen

Størrelse på 2 roms: fra. ca. 30 - 34 kvm. Priser fra kr. 11 000,- til kr. 12 000,- + strøm.

Leilighetene ligger i Frostgården, rett ved siden av byens mest populære bydeler, Nedre Elvehavn. De passer perfekt for deg som jobber i byen og studenter som vil ha tilgang til alt Trondheim sentrum har å by på på av kultur- og uteliv. Leilighetene er lyse og moderne med praktisk og god planløsning. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer.

 

Ledige leiligheter Søk bolig