Hopp til innhold

Nærbyen 24/7 i Sorgenfriveien 30/32

Nærbyen 24/7 er et urbant og sosialt sted å bo cirka tre kilometer sør for Trondheim sentrum. Bydelen Sorgenfri ligger rett øst for Tempe og begge områdene er i stor utvikling. Her vil det komme enda flere trivelige byrom og mer aktivitet de neste årene.

I 2021 sto våre boliger i Nærbyen 24/7 ferdig. I Nærbyen bor du i et boligkonsept kalt co-living. Du har din egen leilighet med alt du trenger, samt tilgang på en rekke fellesrom. Blant annet et kontorfellesskap, spillrom, kinosal og kjøkken med spisestue.

I Nærbyen har du med andre ord det beste av to verdener. Du har din egen moderne bolig med egen fransk balkong hvor du kan være for deg selv. Så kan du kan være sosial og møte andre i fellesområdene når du ønsker det. Til stadig er det arrangementer og aktiviteter i Nærbyen, noe som gjør det lett å bli kjent med folk. Det kan være kjekt for deg som kommer ny til byen. Nevnte vi forresten det fine uteområdet vårt, med griller, solstoler og basketballbane? 

Vi har også innendørs sykkelparkering og “sykkelspa” hvor du kan vaske og vedlikeholde sykkelen din. Med gode bussforbindelser i nær sagt alle retninger, er det lett å komme seg til og fra Nærbyen. Her bor du med kort vei til St. Olavs, NTNU Gløshaugen, Sintef, Lerkendal og Sluppen.

Velkommen til Nærbyen og en kul måte å bo på!

LEILIGHETSTYPER I NÆRBYEN 24/7 PÅ SORGENFRI

I Nærbyen kan du flytte inn i 1-roms, 2-roms og 3-roms leiligheter med alt du trenger. Nærbyens co-living-konsept gir deg i tillegg tilgang på mange fellesrom, som du kan leie og bruke gratis.

Inkludert i husleien for alle leiligheter:
Internett
Renhold av fellesarealer
Vaktmestertjenester
Utvendig vedlikehold
Tilgang på bod

1-roms leilighet

1-roms leilighet med fransk balkong
Areal (BRA) 19-23 kvm
Pris fra kr. 8.200,- til 8.800,- + strøm /mnd

2-roms leilighet

2-roms leilighet med balkong
Areal (BRA) 34 kvm + 6 kvm balkong
Pris fra kr. 12.000,- til 13.000,- + strøm /mnd

3-roms leilighet

3-roms leilighet med balkong
Areal (BRA) 61-65 kvm + 6 kvm balkong
Pris fra kr. 14.500,- til 15.500,- + strøm /mnd

Ledige leiligheter Boligvelger for Nærbyen