Hopp til innhold

Velkommen til et nytt Tempe

Snart kan du flytte inn i moderne utleieboliger på Tempe og et område fullt av muligheter og møteplasser. Vær med når Ola Frosts veg 5 blir et fyrtårn for mer aktivitet i hele bydelen.

Ola Frosts veg 5 blir den femte boligblokka vi bygger på Tempe, to kilometer sør for Trondheim sentrum. Vi fjerner biler, legger parkering under jorda og skaper en ny bydel hvor du kan være aktiv og trives.

Fasaden på den nye blokka med parkområdet slik vi ser det for oss i forgrunnen. (Illustrasjoner: Herzog / visualis-image. Forbehold om endringer)

Et fyrtårn for bærekraft

Våre boliger og boligområder skal være gode steder å bo og leve. Derfor tror vi at mange vil legge merke til det som nå skjer på Tempe. Ola Frosts veg 5 vil bli et fyrtårn for bærekraft, hvor vi utnytter arealene godt og gir beboere mulighet til å dele på fellesrom og tjenester. For eksempel bygger vi en egen gjesteleilighet som ditt besøk kan bo i, samt at vi etablerer et fellesrom i bygget ved siden av som alle på Tempe kan leie til sosiale treff. Her ønsker vi å få med oss andre aktører som kan sørge for mer aktivitet og moro for alle. Den nye boligblokka i Ola Frosts veg 5 skal etter planen stå ferdig i andre halvdel av 2024, med med 17 etasjer og 116 utleieleiligheter, fra 1-roms til 5-roms.

Tempes sentrale park

Tempe får nå sin «Central Park». Første del av parken åpnet sommeren 2023 og er allerede godt brukt. Siste del av parken vil stå ferdig når bygget er innflyttingsklart. Vi er ikke i tvil om at hele Tempe fremstår mer moderne med den nye og godt opplyste parken. Her finner du lekeområder, treningsapparater, sittegrupper, paviljong og grill, gangveier og beplantning, for å nevne noe. Vi ser også på muligheten for å sette ut humlekasser og etablere et område for dyrking av grønnsaker.

En bydelskafe for alle

I 1. etasjen av blokka kommer bydelskafeen som alle kan stikke innom for en liten matbit eller en kopp kaffe. Dette blir et trivelig og uformelt serveringssted – en møteplass for naboer, men også andre som ferdes på Tempe. Med beliggenhet rett ved parken, hva med å nyte kaffekoppen eller maten ute i det fri? I 1. etasjen kommer også et eget kundesenter som vil være betjent og kunne hjelpe deg med ting du lurer på.

Parkering i kjeller gjør det tryggere å ferdes ute

Etablering av parkering under bakken sørger for mindre støy og eksos rundt byggene. Den største fordelen er at det blir tryggere å være ute, som er en ekstra trygghet for deg med barn. I parkeringskjelleren vil du også finne en større sykkelparkering med vask og verksted der du kan sette fra deg sykkelen på en trygg plass, men også vedlikeholde den. Vi etablerer i tillegg en utlånsordning for elsykkel. Foruten satsingen på sykkel, ser vi for oss at et bilkollektiv kommer på plass etter hvert.

Bedre bomiljø til glede for mange

Denne storsatsingen gjør Tempe til en enda triveligere bydel å bo i. Tempe-Sorgenfri er etablert som områdesatsing i Trondheim kommune og det skjer stadig mer i nærområdet vårt. Frost Eiendom ønsker å bidra til å skape en levende bydel som folk trives i. Vi er opptatt av å være en utleier for et mangfold av mennesker, hvor folk i ulike livssituasjoner finner sin plass og føler seg hjemme. Her legges det til rette for at familier, enslige, unge og eldre skal trives og bo godt. Og at det skal være enkelt å bli kjent med naboen.

Ola Frosts veg 5:

  • Til sammen 116 boliger for utleie
  • 16 stk. 1-roms (ca. 21m2)
  • 52 stk. 2-roms (ca. 37–42 m2)
  • 44 stk. 3-roms (ca. 49–50 m2)
  • 4 stk. 5-roms (ca. 95 m2)

Alle leilighetene får i tillegg egen bod i kjelleren I bygget kommer også en kafé i 1. etasje og en gjesteleilighet som beboere kan kortidsleie dersom de får gjester. Fra før av har Frost Eiendom bygget Ola Frosts veg 1–4 med til sammen 501 leiligheter.

Hvordan vil byggingen påvirke eksisterende beboere?

Infoskjermene i inngangspartiene vil til enhver tid oppdateres med informasjon om pågående arbeid på området. Ta derfor en jevnlig titt på skjermen sånn at du vet hva som foregår.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer.

Er du nysgjerrig på hvordan det blir å bo i Ola Frosts veg 5?

Fyll ut skjemaet under og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Meld din interesse her

Navn
Meld interesse