Hopp til innhold

Frost Mer gir deg mer

Nå gjør vi det enkelt å oppleve mer.

Frost Mer gir deg tilgang på mer aktiviteter, mer tilbud, mer møteplasser og mer fine øyeblikk. For å holde deg oppdatert på alt som skjer i ditt nabolag og Frost Mer, må du bruke Heime-appen. Under ser du oppskrift på hvordan du kommer i gang.

Lettere å være mer aktiv

Frost Mer er en mulighet for deg som bor hos oss til å bli mer aktiv og sosial. Alle som vil kan opprette og legge inn aktiviteter i Heime-appen – eller melde seg på det andre har opprettet. Dette kan være sosiale samlinger som malekvelder, spillkvelder, aktiviteter som å trene eller gå tur sammen. Eller kanskje du bare har lyst til å se en fotballkamp med andre?

Mer muligheter til å være sosial

Gjennom Frost Mer gir vi deg tilgang på fellesrom og tjenester, som kan leies gratis eller til en svært god pris. For eksempel har vi rom hvor du kan arrangere større selskap, gjesteleilighet hvor ditt besøk kan bo til en billig penge eller sosiale soner hvor du kan ta en kaffe med en nabo. Vi har også elsykler som du kan leie gratis flere steder for å komme deg rundt. Hva du har tilgang på, varierer på hvor du bor. Noen tilbud er ikke ferdigstilt ennå.

Del mer med naboen

I Frost Mer legger vi til rette for nabodeling. Hvis du har verktøy eller utstyr en nabo kan leie, har du nå mulighet til å legge ut post om dette i Heime-appen. Du kan også tilby deg å hjelpe en nabo med et ærend eller noe annet. Motsatt kan du også spørre om å få låne noe, eller høre om en snill nabo kan gjøre et ærend for deg. Så deler vi mer og tar bedre vare på ressursene våre!

Spar mer – få rabatter og gode tilbud

Som beboer hos oss har du tilgang på gode rabatter og tilbud på utvalgte butikker, restauranter og virksomheter i nærområdet. I Heime-appen får du oversikt over rabatter og gode tilbud. Du finner i samme app en oppslagstavle med informasjon og beskjeder. Men vær trygg på at viktig informasjon om ditt leieforhold fortsatt vil bli sendt ut med E-post, på SMS eller som nyhetsbrev.

Oppskrift på å komme i gang


Slik kommer du i gang med Frost Mer og Heime:

  1. Last ned appen Heime på din smarttelefon i AppStore eller Google Play
  2. Logg inn og lag din profil – alle beboere skal være lagt inn i systemet, så når du logger på vil du se navnet ditt. Velg profilbilde og skriv kort beskrivelse av deg selv.
  3. Utforsk appen og hva som finnes av funksjoner – se hvilke aktiviteter som er planlagt og meld deg på.
  4. Lær deg hvordan du gjør reservasjoner av fellesareal og tjenester.
  5. Følg med på beskjeder på oppslagstavla
  6. Bli en hjelpsom nabo og tilby alt fra å handle på matbutikken til å være teknologihjelper på Nabodeling.