Hopp til innhold

Intervju Jarle

Arbeidslivet endrer seg. Måten å arbeide på også. I Teglgården får du skreddersydde lokaler tilpasset bedriftens måte å jobbe på, sier eiendomssjef hos Frost Eiendom, Jarle Pettersen. 

Med sine tre tårn, ni etasjer, luftige takterrasse og vertikalarmert tegl tvers gjennom, skiller Teglgården seg ut allerede på utsiden. Gården, som er selve landemerket i Fossegrenda, ble oppført i 1988 av arkitekt Johan Fredrik Dahle. Siden den gang har bygningen gjennomgått en ekstrem makeover innvendig. I dag rommer bygningen moderne næringslokaler med tretti små og mellomstore bedrifter.

 

Treningssenter og byens beste kantine i første etasje

– Vi har fortsatt plass til flere, sier eiendomssjefen, og ønsker velkommen i gårdens inngangsparti. Rett ved siden av Teglgården ligger nyåpnede 3T treningssenter med direkte adkomst fra Teglgården via en kulvert under bakken. Innenfor hovedinngangen, i sokkeletasjen, ligger velrennomerte Haralds Selskapsmat, med muligheter for nydelig lunsj eller catering hvis man har kunder på besøk. – Mange som jobber her trener først og spiser godt etterpå, smiler eiendomssjefen og geleider oss videre inn i kontorlokalene. 

Fleksible, skreddersydde lokaler

– Noe av det beste med å leie her er at lokalene er fleksible og effektive. De kan endres til enkeltkontor eller kontorlandskap etter ønske. Vi stripper ned alt og bygger opp lokalene akkurat slik leietakerne vil ha dem og skreddersyr gjerne en møblert planløsning i tråd med behovene. De fleste som leier i dag har for eksempel hjemmekoselige, estetiske, sosiale områder og egne kjøkken på sine areal. Slike soner er viktige, mener vi. De stimulerer til samvær og kreativitet og åpner for kommunikasjon og nettverksbygging.  

– Tilgang til godt med dagslys, god akustikk, god luftkvalitet og jevn og god romtemperatur er selvfølgelig på plass, forteller han mens han i forbifarten forsikrer seg om at de ansatte hos Bryn Byggklima har alt de trenger. 

Kontor, lager og godt med p-plasser

–I tillegg har vi en utmerket kombinasjon av kontor- og lagerlokaler med god infrastruktur for varelevering og rikelig med parkering for både privatbiler og servicebiler, fortsetter han, mens vi hilser på ansatte i lokalene til bedrifter som Coca Cola, Sweedoor, Weber og Orion regnskap. – Det tar faktisk bare ti minutter å kjøre til bykjernen via omkjøringsveien, noe som gjør beliggenheten perfekt for både kombinasjonsleietakere og andre.

Kort vei til Frost

Frost Eiendom har selv hovedkvarter i fjerde etasje. 

 – Siden vi bor her selv er vi bare en trapp eller heistur unna leietakerne våre. Vi håper at det gjør det ekstra godt å jobbe her. Det er viktig for oss å alltid være lett tilgjengelig for leietakerne og vi er opptatt av å gi god service og oppfølging hvis det skulle være noe.

Leter du etter kontorlokaler?

Send mail til jarle@frost.no eller ring 906 26 790.