Hopp til innhold

24 timer på Tempe

Har du leid leilighet i Ola Frosts veg 5, og er spent på hvordan det blir? Eller kanskje er du bare litt nysgjerrig og gjerne skulle tatt en titt bak gardinene på det nye flotte bygget? Bli med inn når Nora tester de nye leilighetene, så får du vite mer om hvordan livet på Tempe blir.

I løpet av kort tid ble alle leilighetene i Ola Frosts veg 5 leid ut, og nå gleder vi oss til de første beboerne skal flytte inn til høsten.  Tidligere i vår sto de aller første leilighetene klare, og da inviterte vi Nora til å teste ut leiligheten og nabolaget i 24 timer, sånn at dere alle kan få et innblikk i hvordan livet blir som beboer i Ola Frosts veg 5.

Nora er student på BI, er glad i å henge med venner, spise god mat og trene. Hun fikk rett og slett nøkkelen i handa – med beskjed om å kose seg i leiligheten og nyte nabolaget, og ellers la livet suse sin vante gang.

Sjekk ut filmene – så får dere et innblikk i hvordan livet på Tempe kan bli! Her er det bare å glede seg!


DEL1: NORA FLYTTER INN

Nora får nøklene og kan låse seg inn i en av to-roms leilighetene.
Blir det kjærlighet ved første blikk?


DEL 2: HVOR SKAL DENNE KAREN BO?

Nora har med seg sin nærmeste fortrolige, som trenger en fin plass å oppholde seg. Finner hun et sted han liker?


DEL 3: KJØKKEN-EKSPEDISJON

Det er på tide å utforske kjøkkenet. Med lekker benkeplate i komposittstein frister det å lage mat. Det er masse skapplass, men noe viktig ser ut til å mangle…


DEL 4: Den perfekte lekse-spot

Hvor er den beste plassen for å gjøre skolearbeid? Det nærmer seg eksamen, og Nora undersøker hvor den beste plassen for pugging er.


DEL 5: NIDELVEN STILLE

Nora er klar for en joggetur – men med så sentral beliggenhet, finnes det gode turstier og nærhet til naturen i området?


DEL 6: MALENE <3

Nora føler seg skikkelig hjemme i leiligheten – og inviterer en venninne på besøk.


DEL 7: OPPSUMMERING

Etter en lang dag er det på tide å ta kvelden – og oppsummere hvordan opplevelsen har vært. Er dette et sted Nora kunne tenkt seg å bo?