Skip to content

LIVET I NÆRBYEN 24/7

Nærbyen 24/7 ligger på Sorgenfri i en spennende bydel i sterk vekst

Livet i Nærbyen 24/7 er lett å like og spennende å utforske.

Ta gjerne en titt på våre boligvelgere for å se hva som er ledig:

Boligvelger Sorgenfriveien 30

Boligvelger Sorgenfriveien 32

Co-Living

I Nærbyen 24/7 har du muligheter fra morgen til kveld. Nyt en rolig frokost ved egen fransk balkong, før du rusler ned for en arbeidsøkt i vårt co-workingspace eller hopper på en buss eller sparkesykkel dit du skal. Lag mat på eget kjøkken i leiligheten eller inviter til middag på felleskjøkkenet som er tilgjengelig for leietakerne. Her kan du ha vennegjengen på besøk eller henge med naboene i koselige og trygge omgivelser. Når du er ferdig med dagens jobb eller skole har du mange aktiviteter å velge mellom, og alle finner du like over din egen dørstokk.

Felles tilbud og aktiviteter du får tilgang til i Nærbyen 24/7

Co-working, lobby, fellesstue, spillrom (biljard, bordtennis, brettspill), sykkel-/skiverksted med sykkelvaskekar, innendørs sykkelparkering, filmrom, vaskeri, fullt utstyrt felleskjøkken (12 personer) med balkong, utendørs treningspark, gode sosiale utearealer med griller, solstoler, basketkurv, sjakkbord.

Nabolaget

Nærbyen 24/7 ligger på Sorgenfri i en spennende bydel i sterk vekst. Her har du kort vei til både sentrum, men samtidig mange tilbud i nærområdet. Det er gangavstand til blant annet St. Olavs, NTNU Gløshaugen, Lerkendal og Lager 11. Dagligvarer har du rett utenfor døra hos Kiwi. Og føler du ikke for å lage mat den dagen får du byens beste burger hos Kompis, vegg i vegg. Reiser du kollektivt er det kun 100 meter til Metrobussholdeplass, med godt busstilbud hele dagen.

Se bilder