Skip to content

OLA FROSTS VEG 1–5 PÅ TEMPE

Ola Frosts veg finner du cirka tre kilometer sør for Trondheim sentrum i bydelen Tempe. Her har du kort vei til mange store arbeidsplasser og studiesteder, men også Nidelva og naturen. 

I 2024 vil den femte boligblokka vår på Tempe stå ferdig. Du kan da velge mellom 617 utleieboliger i forskjellige størrelser, fra 1-roms til 5-roms. 

På Tempe er det lett å være aktiv og sosial. Sommeren 2024 er vår nye park klar til bruk med sitteplasser, lekeapparater og treningsområder. Du kan også benytte deg av flere deletjenester. Skal du arrangere et selskap, kan du låne vår fellesleilighet helt gratis. Vi har også en gjesteleilighet du kan leie til ditt besøk.

I 2025 åpner vi et spisested i 1. etasje i den nye blokka vår. Tempehagen vil være åpen for alle og bli en trivelig møteplass i bydelen. De neste årene er Tempe et av kommunens satsingsområder, noe som betyr at det vil skje mye i området fremover.

Med bare 50 meter til matbutikk, apotek og frisør, samt busstopp like ved, har du tilgang på det meste når du flytter inn i Ola Frosts veg. I gangavstand finner du St. Olavs Hospital, NTNU, Lerkendal stadion, Nav Lerkendal og Sintef.

Leilighetstyper i Ola Frosts 1-4 veg på Tempe

På Tempe har vi fem boligblokker med leiligheter i ulike størrelser. Vi har alt fra praktiske 1-romsleiligheter som kan passe aleneboende, til større 5-romsleiligheter for familier eller studentkollektiv.

2-roms med balkong, bynært på Tempe

Størrelse på 2-roms: fra. ca. 30 - 68 kvm. Priser fra kr. 10 000,- til kr. 12 900,- + strøm.

Leilighetene er lyse og romslige med innglasset eller åpen balkong. Planløsningen er praktisk og fin med entre, gang, bod, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og nøytrale. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer og det er mulig å leie parkeringsplass på området.

3-roms med balkong, bynært på Tempe

Størrelse på vår 3-roms: fra 59 - 95 kvm. Priser: fra kr. 12 500,- til kr. 14 500 + strøm.

Leilighetene er lyse og romslige med innglasset eller åpen balkong. Planløsningen er praktisk med entre, gang, bod, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og nøytrale. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer og det er mulig å leie parkeringsplass på området.

4-roms med balkong, bynært på Tempe

Størrelse på 4-roms: 95 kvm. Pris: fra kr. 15 500,- + strøm.

Leilighetene er lyse og romslige med innglasset balkong. Planløsningen er praktisk og fin med entre, gang, bod, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og nøytrale. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer og det er mulig å leie parkeringsplass på området.

Available rental properties Contact us