Skip to content

Nyoppussede lokaler i oppgradert gård 

Teglgården er et landemerke i Fossegrenda. Selve gården er betydelig oppgradert med blant annet adgangskontroll og et nytt inngangsparti som ønsker gjestene velkommen til et moderne næringsbygg med mange fasiliteter. Nyoppussede lokaler i oppgradert gård.

Ledige arealer

Kontorlokaler i Teglgården: Fra 50 til 300 kvm

Lokalene nyoppusset med fleksible planløsninger som kan deles opp i mindre arealer og tilpasses dine behov. Det kan også tilrettelegges for enkeltkontor med felles servicetjeneste.

Fordeler med Teglgården og Fossegrenda

  • Lett tilgjengelig og sentral beliggenhet ved E6/Omkjøringsvegen, kort vei til alt!
  • Gratis, og rikelig med parkeringsdekning for ansatte, besøkende og servicebiler
  • Du får det som du vil! Lokalene kan tilpasses dine behov, og er egnet til alt fra små enkeltkontor til større kontorlandskap
  • Alt det praktiske er på stell: Nett-tilgang, vaktmestertjeneste, elektrisk opplegg – kort sagt alt du forventer, men ikke tenker på i en hektisk flytteperiode
  • Spesielt godt egnet for kombinasjonsvirksomhet – kontorfasiliteter med små og store lagermuligheter
  • Frost Eiendoms flyttepakke som gjør flyttingen enkel og lønnsom
  • Glem matpakken! Vi tilbyr kantineordning fra Haralds Selskapsmat
  • 3T treningssenter som nærmeste nabo

Beliggenhet

Beliggenhet og logistikkløsninger er særlig godt egnet for små og mellomstore bedrifter. Vi vet hvor viktig god og effektiv tilgjengelighet er for våre leietakere, og setter dette høyt på prioriteringslisten når vi planlegger våre nybygg.

Teglgården skal bygges ut til Næringspark i årene som kommer, og vi vil fortsette å tilby våre leietakere rikelig med parkeringsplasser både i P-kjeller og på gateplan.

An easy and productive move

Som utleier har vi stor respekt for at flytting til nye kontorlokaler kan være krevende – ofte så krevende at det står i veien for virksomhetens utvikling. Derfor har vi satt sammen et tilbud som gjør flyttingen enklere og livet i nye lokaler mer lønnsomt. 

Fleksibel overgang:

Du får tilgang til lokalene når det er mest praktisk, og skal unngå dobbel husleie ifm flyttingen

Flyttehjelp:

Selve flyttingen skal ikke være til hinder for virksomhetens utvikling. Vi tilbyr nye leietakere flytte/ bærehjelp

Consultancy:

Nye lokaler skal være praktiske, effektive og tilføre ny giv og arbeidsglede. Vi bistår med behovsanalyse, tilpassing av lokaler og interiørarkitekt

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1601

Gårdsnr: 77

Bruksnr: 273 

Det gode leieforholdet

Frost Eiendom er en av Midt-Norges ledende eiendomsselskaper, med 1300 boliger for utleie i Trondheim, samt 20 000 kvm næringsareal sentralt plassert i Hornebergvegen i Fossegrenda. Vi har selv kontorlokaler i Teglgården Næringspark, og er lett tilgjengelig for deg som leietaker.

Vår filosofi handler om «Det gode leieforholdet». Det innebærer at du som leietaker hos oss kan forvente et bekymringsløst leieforhold, at vi setter dine behov i fokus og har ordnende forhold og ting på stell.  

Se finn-annonsen her.

Ta kontakt med oss i dag!

Jarle Pettersen

Eiendomssjef Næring

jarle@frost.no

Tlf.: 906 26 790

Ta kontakt for mer informasjon angående leie i Teglgården, Fossegrenda.

Vilkår og betingelser*