Skip to content

Interessert i eiendom og lyst på en kul deltidsjobb?

Frost Eiendom ser etter deg som kan hjelpe oss med visninger og oppfølging av leietakere.

Bli med på laget til Trondheims største private, profesjonelle boligutleier! Vi gjør det bekymringsløst for folk å leie bolig. Nå søker vi etter deg som kan hjelpe oss når vi får enda flere boliger å leie ut.

Du vil ha god støtte fra våre erfarne eiendomsforvaltere i jobben, før du blir mer selvgående. Vi ser etter deg som er samarbeidsvillig, positiv og ikke redd for å ta ansvar.

Lei ut våre moderne boligkonsepter

Frost Eiendom står bak noen av byens mest spennende boligkonsepter, og vi har snart over 850 leiligheter til utleie. Våre ettertraktede boliger ligger i sentrale bydeler og er hjem for både studenter, aleneboende, par og familier – fra unge til godt voksne. Vi har stor aktivitet året rundt, men spesielt om sommeren er det mange som flytter inn og ut.

Nå trenger vi deg som kan jobbe deltid med flere oppgaver:

  • Holde visninger – avtale og gjennomføre visninger, være med å finne riktig leietaker, holde kontakt med og gi tilbakemelding til boligsøkere.
  • Følge opp leietakere – være i kontakt med leietakere og holde befaringer når folk flytter.
  • Jobbe med markedsføring – bidra til å oppdatere våre SoMe-kanaler, lage annonser og jobbe med nettsiden vår frost.no.

Fleksible arbeidsdager

Jobben er en 20-prosentsstilling, med muligheter for fulltid om sommeren. Det kan være at du jobber litt mer i perioder hvor det skjer mye. Vår erfaring er at det blir mest jobb om ettermiddag/kveld og i helgene. Dette fordi de fleste ønsker å komme på visning da. Derfor kan jobben være fin å kombinere med studier.

I Frost Eiendom er vi opptatt av bærekraft – vi bygger boliger som tar godt vare på ressursene våre, samt legger til rette for at leietakerne kan dele på både elsykler og fellesrom. Med satsingen vår Frost Mer kan leietakerne opprette arrangementer og aktiviteter, som bidrar til å lage gode, sosiale felleskap. Den sosiale boformen har vi stor tro på!

Vi har ting på stell

Hos oss kommer du til å bli en del av en arbeidsplass med ting på stell. Du vil få mange trivelige kolleger og mye ansvar som gir verdifull arbeidserfaring. Og ikke minst, vil du få være vårt ansikt utad i møte med mange trivelige leietakere.

Høres dette ut som en jobb du hadde digget? Send oss en søknad med noen ord om hva du kan bidra med.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Send din søknad og CV gjennom søknadsportalen til finn.no.

Søknadsfrist: 8. april.