Hopp til innhold

Hybel i kollektiv for 4 personer

I vårt nye bygg fra 2015 kan du bo i et kollektiv med tre andre. Hyblene er 10 kvm store med felles kjøkken og bad, pluss ekstra toalett. Hyblene har skrivebord, kontorstol og garderobe, ikke seng. Hyblene har felles bodarealer og sykkelbod, tilgang og bruksrett til felles vaskeri samt lesesal. Internett er inkludert i leien og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Telia.

Pris: 5 070,- pr mnd

Søk her

Hybel i kollektiv for 7 personer

Hyblene er 12 kvm store med eget bad. De er møblert med garderobeskap, ikke seng. Beboerne deler felles kjøkken og oppholdsrom. Det følger egen bod med hybelen og adgang og bruksrett til felles sportsbod og vaskeri. Internett er inkludert i husleien, og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Telia.

Pris: 4 870,- pr mnd

Søk her

Hybel i kollektiv for 8 personer

Hyblene er 12 kvm store med privat bad og felleskjøkken. Her finnes skrivebord, stol og garderobeskap, ikke seng. Hyblene ligger i et av våre nye bygg fra 2015 og har høy standard. Hyblene har felles bodarealer og sykkelbod, tilgang og bruksrett til felles vaskeri samt lesesal. Internett er inkludert i husleien og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Telia.

Pris: 5 350,- pr mnd

Søk her

Hybel i kollektiv for 14 personer

Hyblene er 12 kvm store med privat bad i et nytt bygg fra 2015. Fellesarealene har prosjektor, mange sittesoner og fullt utstyrt felleskjøkken, inkludert kopper og kar. Et rengjøringsfirma vasker gulvene jevnlig. Her finnes skrivebord, stol og garderobeskap, ikke seng. Hyblene har felles bodarealer og sykkelbod, tilgang og bruksrett til felles vaskeri samt lesesal. Internett er inkludert i leien og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Telia.

Pris: 5 250,- pr mnd

Søk her

Dublett for 2 personer

En dublett består av to hybler på 12 kvm med hver sitt private bad og felles kjøkken. Kjøkkenet har hvitevarer, ikke oppvaskmaskin, og spiseplass for to. Hyblene er møblert med garderobeskap, ikke seng. Det følger egen bod med hybelen og adgang og bruksrett til felles sportsbod, vaskeri og lesesal. Internett er inkludert i husleien og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Telia.

Pris: 5 250,- pr mnd

Søk her