Hopp til innhold

Velkommen til Voll Studentby

På Voll Studentby finner du 698 hybler over bakkenivå med god bokvalitet og arkitektur som legger opp til et godt fellesskap. Ca. 200 av boligene ligger i to luftige 8-etasjers blokker bygget i 2015. De andre boligene ligger i lavere, hyggelige og godt vedlikeholdte bygninger, reist i 1999. Alle hybler og leiligheter har egne bad og alt du trenger av butikker, treningssenter og spisesteder finnes i nærheten. Vi har kollektiv for både 2, 4, 7, 8 og 14- personer, men også leiligheter for deg som vil flytte sammen med en venn eller kjæreste, eller ønsker å bo alene.

Kontaktinformasjon Voll Studentby

E-post: voll@frost.no
Tlf.: 73 94 97 80

Supre bussforbindelser

Voll ligger på Moholt i Trondheim, nær Dragvoll og kun tre km fra NTNU Gløshaugen. Byens beste bussforbindelser gjør det enkelt og raskt å komme seg til både skole og sentrum.

 Det er busselskapet AtB som styrer bussene i Trondheim. Bussruter og priser finner du på AtBs egne hjemmesider, hvor du også finner busstider i sanntid. Se oppdaterte billettpriser her. Det er også lurt å laste ned mobilappene AtB Mobillett for billettkjøp, og AtB Reise for reiseplanlegging og busstider i sanntid.

Naturen som lesesal

Krydre studietiden med fine friluftsopplevelser.

Estenstadmarka med flotte tur- og sykkelstier, lysløyper for skiinteresserte, koselige innsjøer, og turisthytta, Estenstadhytta ligger bare et lite stykke unna utgangsdøra. Hytta er et populært, kortreist turmål med 170 sitteplasser, middagsservering og nydelig utsikt over byen. Perfekt hvis man trenger å lufte eksamensnervene og få litt perspektiv på livet. 

Se hvor Estenstadmarka er på kartet.

HYBEL, KOLLEKTIV ELLER LEILIGHET? SØK HER