1. Forside
  2. Student
  3. Voll Studentby

Bo på Voll Studentby

Voll Studentby ligger på Moholt i Trondheim, nær Dragvoll, kun tre km fra NTNU Gløshaugen. Med 698 hybler og leiligheter og nesten like mange studenter blir du raskt en del av et sosialt studentmiljø. Så godt som alle hybler og leiligheter har egne bad og alt du trenger av butikker, treningssenter og spisesteder finnes i nærheten. Marka er like utenfor døra, perfekt for deg som er glad i naturen. 

 

Byens beste bussforbindelser og internett inkludert i husleien

Svært gode bussforbindelser gjør det enkelt og raskt å komme seg til og fra skolen og sentrum. Du er alltid online her med 100 Mbits inkludert i husleien og ubegrenset skylagring på alle enheter. Du får også mailkonto og antivirus- pakke. Hvert rom har egen ruter, slik at du er garantert stabilt, trådløst nett.

 

Lesesal, vaktmester og TV fra Get

Egen lesesal med strømuttak, trådløst nett, kaffeautomat, sofakrok og stillerom gjør det lett å lese til eksamen. Alle som leier kan også bestille TV fra Get til en svært hyggelig pris. Get Web TV og Get tv App følger med på kjøpet. Frost Eiendom tar seg av vedlikehold av bygningene. Det eneste du trenger å gjøre er å vaske.

 

Kort vei til alt!

 

Ikoner Frost web-14.svg

Sentrum

20 min med buss

Ikoner Frost web-13.svg

Dagligvare

2 min å gå

Ikoner Frost web-buss.svg

Rutebuss

50 meter

Ikoner Frost web-12.svg

Marka

15 min å gå

Ikoner Frost web-fly.svg

Flybussen

50 meter