Hopp til innhold

Leilighetstyper i Ola Frosts veg på Tempe

På Tempe har vi fem boligblokker med leiligheter i ulike størrelser. Vi har alt fra praktiske 1-romsleiligheter som kan passe aleneboende, til større 5-romsleiligheter for familier eller studentkollektiv.

2-roms med balkong, bynært på Tempe

Størrelse på 2-roms: fra. ca. 30 - 68 kvm. Priser fra kr. 10 000,- til kr. 12 900,- + strøm.

Leilighetene er lyse og romslige med innglasset eller åpen balkong. Planløsningen er praktisk og fin med entre, gang, bod, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og nøytrale. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer og det er mulig å leie parkeringsplass på området.

3-roms med balkong, bynært på Tempe

Størrelse på vår 3-roms: fra 59 - 95 kvm. Priser: fra kr. 12 500,- til kr. 14 500 + strøm.

Leilighetene er lyse og romslige med innglasset eller åpen balkong. Planløsningen er praktisk med entre, gang, bod, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og nøytrale. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer og det er mulig å leie parkeringsplass på området.

4-roms med balkong, bynært på Tempe

Størrelse på 4-roms: 95 kvm. Pris: fra kr. 15 500,- + strøm.

Leilighetene er lyse og romslige med innglasset balkong. Planløsningen er praktisk og fin med entre, gang, bod, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og nøytrale. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer og det er mulig å leie parkeringsplass på området.

Ledige leiligheter Søk om bolig nå!