1. Forside
  2. Forside
  3. Her kan du leie

Her kan du leie

 

Frostgården

Frostgården ligger nær en av Trondheims mest pulserende og populære bydeler, Nedre Elvehavn og Solsiden. Her bor du i hjertet av byen med butikker, teater, kino, cafeer, uteliv og grønne lunger som Marinen like utenfor døren. Leiligheten er perfekt for deg som jobber i midtbyen og studenter som elsker mulighetene livet i sentrum byr på.

Les mer om Frostgården

 

 

Ola Frosts veg 

I Ola Frosts veg 1 - 4 bor du i umiddelbar nærhet til det du trenger i hverdagen, kun to km. fra Trondheim sentrum, på Tempe. Dagligvarehandelen gjør du unna på Extra bare 500 meter unna. Apotek treningssenter og frisør ligger like ved. St.Olavs Hospital, NTNU og Lerkendal Stadion ligger i gangavstand. Byens beste bussforbindelser sørger for enkel tilgang til sentrum og alt det har å by på.

Les mer om Ola Frosts veg

 

 

Voll Studentby

Voll Studentby ligger på Moholt i Trondheim, nær Dragvoll, kun tre km fra NTNU Gløshaugen. Med 698 hybler og leiligheter og nesten like mange studenter blir du raskt en del av et sosialt studentmiljø. Så godt som alle hybler og leiligheter har egne bad og alt du trenger av butikker, treningssenter og spisesteder finnes i nærheten. Marka er like utenfor døra, perfekt for deg som er glad i naturen. 

Les mer om Voll Studentby