Hopp til innhold

Her kan du leie

Ovidunt res nobitat ma voluptaquae nonsequi di cuptas diam, nat quam fug
is nimu santium id quam quam ex et moditem re, at faccae pore, odipiet a voles
vellate mporernat autaerem ipsanteni re parum simus aut eum rest velestiat
audit, sequodi squaest, odicide roritemque cori renis nemod el ea sunt.

Frostgården

Frostgården ligger nær en av Trondheims mest pulserende og populære bydeler, Nedre Elvehavn og Solsiden. Her bor du i hjertet av byen med butikker, teater, kino, cafeer, uteliv og grønne lunger som Marinen like utenfor døren. Leiligheten er perfekt for deg som jobber i midtbyen og studenter som elsker mulighetene livet i sentrum byr på.

Les mer om Frostgården

Ola Frosts veg

I Ola Frosts veg 1 - 4 bor du i umiddelbar nærhet til det du trenger i hverdagen, kun to km. fra Trondheim sentrum, på Tempe. Dagligvarehandelen gjør du unna på Extra bare 500 meter unna. Apotek treningssenter og frisør ligger like ved. St.Olavs Hospital, NTNU og Lerkendal Stadion ligger i gangavstand. Byens beste bussforbindelser sørger for enkel tilgang til sentrum og alt det har å by på.

Les mer om Ola Frosts veg

Voll Studentby

Voll Studentby ligger på Moholt i Trondheim, nær Dragvoll, kun tre km fra NTNU Gløshaugen. Med 698 hybler og leiligheter og nesten like mange studenter blir du raskt en del av et sosialt studentmiljø. Så godt som alle hybler og leiligheter har egne bad og alt du trenger av butikker, treningssenter og spisesteder finnes i nærheten. Marka er like utenfor døra, perfekt for deg som er glad i naturen.

Les mer om Voll Studentby

Nærbyen 24/7

Lei din egen leilighet sentralt på Sorgenfri, og få tilgang på en rekke tilbud og aktiviteter rett utenfor dørstokken. Nærbyen 24/7 er Trondheims første co-living som betyr at du har din egen komplette leilighet med kjøkken og bad og i tillegg tilgang til en rekke fasiliteter som eksempelvis co-workingspace, kjøkken med plass til 12, filmrom og treningspark. For å nevne noe. I våre moderne leilighetsbygg er det enkelt å være alene når du vil og sosial når det passer deg.

Les mer om Nærbyen 24/7
HYBEL, KOLLEKTIV ELLER LEILIGHET? KONTAKT OSS