Hopp til innhold

Fordeler fra SMB Tjenester

Frost Eiendom samarbeider med SMB Tjenester, som er spesialisert på å tilby små og mellomstore
bedrifter gode tilbud og avtaler. Følg linken under for å få full tilgang til alle fordeler og for å tegne medlemsskap.
Medlemsskap koster kun kr. 1560 i året for bedriftsleietakere.

https://www.smb.no/

BS.png

BEKKEN STRØM – Fordelsavtale på arbeidstøy, verneutstyr, skotøy, profil- og fritidsklær.

Phonero.png

Phonero er en telefonileverandør som benytter Telias mobilnett, noe som gir din bedrift markedets beste dekning.

Konica Minolta.png

Konica Minolta er en japansk produsent av kontorutstyr, medisinsk bildeutstyr, optiske enheter og måleinnstrumenter.

Bjerkan stav.png

Bjerkan Stav er Norges største og eldste frittstående advokatfirma nord for Dovre. Våre advokater bistår innen de fleste rettsområder.

Berg hansen.png

Berg-Hansen gir deg unike reiseopplevelser enten det er i jobb, med venner eller familien. 

UniMicro.png

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon.

Serit.png

Serit er en totalleverandør innen IT, og leverer arbeidsverktøy som er med å gi merverdi for kunden.

Sticos.png

Sticos hjelper både små og store kunder med å overholde reglene innen skatt, avgift, regnskap og personal. 

Danica Pensjon.png

Markedets beste pensjonsavtaler, enkel administrasjon, alltid gunstig kostnadsnivå og god rådgivning.

Matrix.png

Matrix ble etablert i 1991 og forvalter i dag personforsikrings- og garantiprogram for ca. 60.000 ansatte innen ulike yrkeskategorier, fordelt på over 6000 bedrifter. 

Bring.png

Bring frakter små og store forsendelser i Norden og resten av verden.

Norengros.png

Fordelsavtale med Norges største leverandør av forbruksvarer. Tilgang til alt forbruksmateriell innen kontor – og datarekvisita, emballasje, medisinske forbruksvarer, storhusholdning, møbler og interiør til meget gode priser. 

Ustekveikja.png

Som SMB medlem får både bedriften og dens ansatte stordriftsfordeler på innkjøp av strøm. Vi kan tilby – spotpris med lavt påslag – ingen bindingstid – ingen forskuddsbetaling. I tillegg får du 100% fornybar energi tilknyttet dine avtaler – uten tillegg i pris. 

AIG.png

Vi tør påstå at vi kan tilby en av de markedsledende reiseforsikringene i markedet når det kommer til pris og vilkår. Reiseforsikringen dekker tjenestereise og den ansattes familie på ferie- og fritidsreiser over hele verden, (med naturlig unntak for land der UD har anbefalt evakuering av norske borgere). Forsikringen gjelder for ferie- og fritidsreiser med varighet på inntil hele 90 dager, mens tjenestereise dekkes med en varighet på hele 180 dager. Barn som bor hjemme dekkes inntil fylte 20 år. Det påløper ikke egenandel ved skade. Med denne forsikringen slipper du å bekymre deg for om reisen ble betalt med riktig kredittkort eller om forsikringen muligens bare gjelder reiser med overnatting.

Atea mobil.png

Atea Mobil er en ny aktør på mobilmarkedet som utfordrer med lave priser, ingen bindingstid og store datapakker. Atea Mobil bruker Telenors mobilnett. 

Orkla credit.png

Gunstige betingelser på purre- og inkassotjenester med blant annet ingen årsgebyr og fri kredittsjekk for våre kunder. Fri telefonisk rådgiving innen kredittfaglige spørsmål. 

DigitalHMS.png

God rabatt på HMS dokumentasjon og rabattert årsavgift HMS web system.

Esso.png

Din bedrift får fra 165 til 185 øre (eks mva) pr liter i rabatt på fyringsolje og diesel levert i bulk hos Esso Energi. Rabatten avhenger av volumet. Dine ansatte får 130 øre pr liter (inkl mva) i rabatt på parafin og 165 øre (inkl mva) pr liter på villa fyringsolje. 

ViaTracks.png

ViaTracks elektronisk kjørebok tilfredsstiller myndighetenes krav til dokumentasjon av kjøring med yrkesbil, firmabil eller privat bil i næring. Kjøreboken er helautomatisk og gir deg betydelige økonomiske gevinster. Egen pris pr ViaTracksenhet som medlem.

Knowledge group.png

Datakurs for sluttbrukere øker effektiviteten i din bedrift. Bedre resultat med økt kompetanse på Outlook, Excel og de verktøyene man bruker til daglig. 

Leasplan.png

Et av markedets mest konkurransedyktige tilbud på leasing av bil. Alle merker og modeller – Lokalt uttak hos din forhandler – Lokal service – Alt på en faktura – Forutsigbare utgifter – Statusmøter og fleet consulting – Enkel oversikt på web