1. Frost
  2. Private person
  3. Accommodationtypes and price

Ikoner Frost web-hus.svg

Accommodation types and price

Lys og superpraktisk 1-roms i hjertet av Trondheim sentrum

Disse leilighetene ligger i Frostgården, like ved Solsiden og Nedre elvehavn. De rommer gang, bad og stue med kjøkken på 30 effektive kvm og har egen balkong. Badet er flislagt med varmekabler og veggene er holdt i lyse, tidløse farger. Heis gjør tilgangen til leiligheten enkel. Kabel-TV og internett 50/50 mbit/s (Get) er inkludert i husleien.

Størrelse 1-roms: ca 30 m2. 

Pris fra kr. 8900,- + strøm.

Lyse og moderne 2-roms midt i hjertet av Trondheim sentrum

2-roms leilighetene i Frostgården ligger rett ved siden av byens mest populære bydeler, Nedre Elvehavn. De passer perfekt for deg som jobber i byen og studenter som vil ha tilgang til alt Trondheim sentrum har å by på på av kultur- og uteliv. Leilighetene er lyse og moderne med praktisk og god planløsning. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer. 

Størrelse på 2 roms: fra. ca. 30m2 til 68 m2.

Priser fra kr. 8900,- til kr. 10 900,- + strøm.

2-roms med balkong sentralt på Tempe

Leilighetene er gjennomgående lyse og moderne med innglasset balkong. Planløsningen er praktisk og fin med entre, gang, bod, ett soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og delikate. Leiligheten har flislagt bad med varme i gulv og parkettlaminat ellers i boligen. 

Størrelse på 2 roms: fra. ca. 30m2 til 68 m2.

Priser fra kr. 8600,- til kr. 10 900,- + strøm.

Flott 3-roms med balkong, sentralt på Tempe

Leilighetene er gjennomgående lyse og moderne med innglasset balkong. Planløsningen er praktisk og god med entre, gang, bod, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og delikate. Leiligheten har flislagt bad med varme i gulv og parkettlaminat ellers i boligen. 

Størrelse på vår 3-roms: fra 63m2 til 95m2.

Priser: fra kr. 11 200,- til kr. 13 500 + strøm.

4-roms leiligheter ligger på Tempe, i Ola Frost veg 2.

Leilighetene er gjennomgående lyse og moderne med innglasset balkong. Planløsningen er god med entre, gang, bod, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og delikate. Leiligheten har flislagt bad med varme i gulv og parkettlaminat ellers i boligen. 

Størrelse på 4-roms: 95m2.

Pris: fra kr. 13 200,- + strøm.

 

 

 

 * We have styled the interior of the pictures so you can see how nice you can get it. Hope it will inspire you.

 

See our available housings