Skip to content

2-roms med balkong, bynært på Tempe

Størrelse på 2-roms: fra. ca. 30 - 68 kvm. Priser fra kr. 9 800,- til kr. 12 500,- + strøm. NB! Bildegalleriet viser plantegninger over alle 2-roms i Ola Frost veg.

Leilighetene er gjennomgående lyse og moderne med innglasset eller åpen balkong. Planløsningen er praktisk og fin med entre, gang, bod, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og delikate. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer og det er mulig å leie parkeringsplass på området.

Se oversikt over alle ledige leiligheter

3-roms med balkong, bynært på Tempe

Størrelse på vår 3-roms: fra 59 - 95 kvm. Priser: fra kr. 12 300,- til kr. 14 400 + strøm.

Leilighetene er gjennomgående lyse og moderne med innglasset eller åpen balkong. Planløsningen er praktisk med entre, gang, bod, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og delikate. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer og det er mulig å leie parkeringsplass på området.

Se oversikt over alle ledige leiligheter

4-roms med balkong, bynært på Tempe

Størrelse på 4-roms: 95 kvm. Pris: fra kr. 15 300,- + strøm.

Leilighetene er gjennomgående lyse og moderne med innglasset balkong. Planløsningen er praktisk og fin med entre, gang, bod, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og delikate. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer og det er mulig å leie parkeringsplass på området.

Se oversikt over alle ledige leiligheter
Ønsker du å leie bolig? Søk om bolig nå!